Редица уверения, че решението на Google за рестрикции спрямо Huawei

...
Редица уверения, че решението на Google за рестрикции спрямо Huawei
Коментари Харесай

Huawei уверява, че основни Google приложения ще работят на смартфоните им

Редица уверения, че решението на Гугъл за рестрикции по отношение на Huawei няма да засегне непоправимо потребителите на артикули на китайската компания насочиха от Huawei.
В особено известие до медиите, Huawei акцентира, че има огромен принос към развиването на операционната система Android и че " работим в тясно съдействие с open source платформата, разработвайки екосистема в изгода както на потребителите, по този начин и на цялата промишленост ". От Huawei дават обещание, че компанията " ще продължава да дава на потребителите си последните актуализации във връзка с софтуерната сигурност, по този начин и всички услуги, свързани със следпродажбеното обслужване на съществуващите към този момент на пазара Huawei и Honor артикули, включително смарт телефони и таблети, които към този момент са закупени от крайните консуматори, само че и такива, които са към момента в наличност на пазарите в международен мащаб ".
Китайската компания цитира и позиции на Гугъл, съгласно които услугите Гугъл Play и функционалностите за сигурност от Гугъл Play Protect ще продължат да работят на съществуващите Huawei устройства. В Twitter профила на Android е пуснато следното известие: " Относно въпросите на потребителите по какъв начин ще реагираме на последните дейности от страна на американското държавно управление: уверяваме ви, че макар че се съобразяваме с условията на държавната администрация на Съединени американски щати, услуги като Гугъл Play и приложенията за отбрана на сигурността от Гугъл Play Protect ще продължат да действат на съществуващите Huawei устройства ".

For Huawei users` questions regarding our steps to comply w/ the recent US government actions: We assure you while we are complying with all US gov`t requirements, services like Гугъл Playsecurity from Гугъл Play Protect will keep functioning on your existing Huawei device.
— Android (@Android) May 20, 2019 Междувременно, съгласно организация Bloomberg, Intel, Qualcomm, Broadcom и Xilinx стопират доставката на артикули за Huawei. Става въпрос за артикули като чипове и модеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР