Редица трудности изживява в последно време Кристина Апългейт, след като

...
Редица трудности изживява в последно време Кристина Апългейт, след като
Коментари Харесай

Човекът, който винаги е до Кристина Апългейт в тежката ѝ битка с болестта

Редица компликации изживява напоследък Кристина Апългейт, откакто бе диагностицирана със множествена склероза през 2021 година Но макар болестта, в живота на актрисата има и доста неща, които сигурно ѝ вдъхват кураж и ѝ оказват помощ да продължава напред.
 Кристина Апългейт, множествената склероза и по какъв начин счита да работи в бъдеще актрисата от Dead to Me
Какво ще е бъдещето на Кристина Апългейт след диагнозата

Актрисата е с множествена склероза

От една страна това е кариерата, от която, макар заболяването, Кристина не се е отказала. А от друга, поддръжката на сътрудниците и приятелите. Сред които е и Дейвид Фаустино, дългогодишният сътрудник на Апългейт от сериала " Женени с деца ".

Още предходната година Дейвид се включи в годишната галавечер на - фондация, отдадена на битката с множествената склероза, за да поддържа Кристина и останалите хора, в нейното положение. Тази година артистът не пропусна още веднъж да бъде събитието.
 Снимка 620915

И въпреки Фаустино да не бе съпроводен от Апългейт, това в действителност бе благ жест от негова страна да покаже своето отношение към някогашната си колежка. " Тя не е подготвена да бъде тук довечера, просто не се усеща доста добре сега ", сподели артистът пред медиите. " Но аз въпреки всичко взех решение да дойда, с цел да ѝ удостоверявам колкото се може повече поддръжката и любовта си. И съм уверен, че следващата година ще бъдем дружно тук. "

На въпроса по какъв начин е схванал за диагнозата на Апългейт, Фаустино съобщи пред People: " Тя самата се свърза с всички нас, с цел да ни показа ", визирайки актьорския състав на " Женени с деца ", който се излъчваше от 1987 до 1997 година
 Кристина Апългейт, Дейвид Фаустино и околните връзки сред актьорите от
Как се оправя с заболяването си Кристина Апългейт

И каква е връзката й с Дейвид Фаустино

Дейвид даже показа, че актрисата най-вероятно ще се включи в плануваната анимационната версия на сериала. " Всички към този момент сме подписали контракт. Въпросът оттук насетне е чисто административен ", добави той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР