Редица проучвания показват, че близо половината от жените предпочитат кучешката

...
Редица проучвания показват, че близо половината от жените предпочитат кучешката
Коментари Харесай

Бързи и яростни - 2 пози за двойна страст

Редица изследвания демонстрират, че близо половината от дамите избират кучешката поза поради детайла на примитивност и явната преобладаваща роля на мъжа.

Ако инцидентно не сте наясно, приказваме за позата, в която мъжът е откъм гърба. Впрочем измежду мъжете тя има доста повече фенове - мощният пол я харесва поради простотата и универсалността и я избират за импровизиран и бърз секс.

Класическата секс поза е една от най-популярните и желаните, защото с помощта на нея може да бъде достигната и подтиквана по невероятен метод известната G точка.

Имате опцията да достигнете до нееднократен оргазъм по необикновено доста способи. Ако сте от тези двойки, които се любуват и практикуват анален секс, не забравяйте, че до момента в който стимулирате това място, бихте могли да употребявате и вибратор за по едно и също време постигане на вагинален оргазъм.

При поза Изправена ръчна количка несъмнено е добре да сте готови. При нея дамата се опира единствено на дланите си, а краката са обвили кръста на мъжа. Подходяща е за по-дълбоко навлизане, а също така дава контрола напълно в ръцете на мъжа. И двамата сътрудници обаче би трябвало да са физически издържливи, с цел да се насладят за задоволително дълго време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР