Редица притеснени хора запяха пак старата песен – пръскат ни

...
Редица притеснени хора запяха пак старата песен – пръскат ни
Коментари Харесай

Кемтрейлсовете покриха и уеб небосвода над България, вижте най-забавните шеги

Редица обезпокоени хора запяха отново остарялата ария – пръскат ни от небето!

В последните 7 дни една дума от предишното закупи отначало известност по света. Трендовете в най-голямата търсачка Гугъл демонстрират, че за седмица „ кемтрейлс ” или “chemtrails ” – думи, представяни за термини и свързани с пръскането на химикали от небето чрез самолети, са една от топ тематиките за полемика в целия свят. Статистиката обаче е безапелационна още – главният интерес идва от Румъния и България.

Защо се заражда още веднъж тази тематика, която е остаряла, колкото историята на авиацията, за какво тъкмо в този момент и съответно – за какво България е лидер в листата със страни, които се интересуват от нея?

Въпросът е сложен за отговор, защото това напълно не е първият път, в който кемтрейлсовете влизат в общественото пространство и при всякога пояснение за това по какъв начин са се появили там няма. Сега даже и огромните национални малките екрани сметнаха за добре да пуснат свои репортажи по тематиката – несъмнено опровержителни.
 За последните 7 дни Румъния и България са страните в света с максимален интерес към кемтрейлс
Тук няма да разсъждаваме върху тези въпроси. За сметка на това пък стотици в обществените мрежи започнаха да се майтапят с хората, които имат вяра, че този феномен е изкуствено основан и цели да ни болести или убие, или да промени климата, или нещо друго.
 Ей те тъкмо там нЕма кемтрейлс. Защо?!  Доста добра прилика.  Може би президентът персонално пръска?  Ха в този момент де?!  Вдишвайте надълбоко и след това - избор за " Възраждане ". То в случай че ставаше по този начин...  " Ща напръскам в очите ", както споделя един от известните бургаски актьорски майстори в интернет  И Криситян Шкварек се намеси в полемиката с кемтрейлс  Помните ли по какъв начин Тръмп сподели да се пие белина, с цел да се предпазят хората от Коронавирус? И ние също не помним.
Каква е разликата сред кемтрейсл и контрейлс, за какво това има значение, има ли въпреки всичко някакъв аргумент в терзанията на хората, колкото и неуместно да звучи това, какво е „ интрига ” и обстоен разбор на феномена – бил той натурален или изкуствено изработен, очакватей по-късно във Флагман.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР