Редица обвинения са отправяни през годините към известния режисьор Роман

...
Редица обвинения са отправяни през годините към известния режисьор Роман
Коментари Харесай

Роман Полански се среща за първи път се с жената, която е малтретирал сексуално

Редица обвинявания са отправяни през годините към известния режисьор Роман Полански. Към него са заведени даже каузи за полово посягане, за едно от които той e приет за отговорен. Още през 70-те години на предишния век режисьорът е наказан за изнасилването на 13-годишната тогава Саманта Гаймър.
 Роман Полански и следващото обвиняване за обезчестяване против режисьора
Поредно обвиняване в обезчестяване против Роман Полански

Четвърто дело против режисьора

След обвиняванията режисьорът бяга от Съединени американски щати във Европа, още преди да излежи присъдата си в Калифорния. Оттогава насам той остава във Франция, където живее, близо 40 години, със брачната половинка си - актрисата Еманюел Сейнер.

Любопитна фотография се появи неотдавна в обществените мрежи. На нея 89-годишния кино режисьор и притежател на Оскар театралничи със своята жертва - Саманта Гаймър (60). Смята се, че това е първата им среща след нападението, което се случва през 1977 година в дома на артиста Джак Никълсън в Мълхоланд Драйв, където 13-годишното момиче отива, с цел да бъде снимано за професионална фотосесия.

А най-интересното е, че фотографията е споделена от самата Еманюел, брачната половинка на режисьора, която даже изрича обществено благодарности към Саманта.

Причината за всичко това е единодушието на Гаймър да беседва обществено със Сейнер в общо изявление за френското списание Le Point. Двете дами даже бяха сложени на корицата на изданието, написа Metro.

В изявлението Саманта споделя, че е дала прошка закононарушението. Тя споделя: " Случилото се с Полански в никакъв случай не е било огромен проблем за мен. Дори не знаех, че това е нещо нелегално и че някой може да бъде задържан. По-скоро ми тежи обстоятелството, че толкоз се шумтя към станалото и че беше превърнато в нещо по-голямо, в сравнение с е. "
 Харви Уейнстейн, делото против него за обезчестяване и полов тормоз и присъдата на продуцента
Насилникът Харви Уейнстейн беше приет за отговорен

Ето и какъв брой години го чакат зад решетките

И е уверена, че Роман е излежал присъдата си. " Която бе даже прекомерно дълга, в случай че желаете моето мнение ", добавя още Саманта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР