Редица нарушения в три пловдивски автошколи са установени по време

...
Редица нарушения в три пловдивски автошколи са установени по време
Коментари Харесай

Хванаха в нарушения три пловдивски автошколи, затварят учебен център

Редица нарушавания в три пловдивски автошколи са открити по време на взаимна инспекция на чиновници от Икономическа полиция, Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “ и НАП-Пловдив.

В хода на инспекцията на адрес, благосъстоятелност на юридическото лице, стопанисващо две школи, е открито, че паричните преводи от курсистите към образователния център, се правят най-вече на ръка, като им се издават квитанции от друга автошкола. След снети подробни пояснения и осъществена инспекция от страна на Национална агенция за приходите е взето решение да бъде затворен въпросният образователен център до премахване на пропуските.



При инспекция на сдружението във втори обект са открити несъответствия в касовата наличност, огромни разминавания в осъществените обороти и оборотите, декларирани пред Национална агенция за приходите в месечните Счетоводни заявления и годишните данъчни заявления. Констатирани са и други нередности по линия на ИА „ АА “, за които следва налагане на актове.

Работата по случая продължава. В рамките на дейностите ще се обясняват всички условия, свързани с отчетността на проверяваните обекти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР