Редица депутати от румънската Национално-либерална партия (НЛП) са получили заплашителни

...
Редица депутати от румънската Национално-либерална партия (НЛП) са получили заплашителни
Коментари Харесай

Румънски депутати получиха заплашителни есемеси да не гласуват за зеления сертификат

Редица депутати от румънската Национално-либерална партия (НЛП) са получили заплашителни есемеси на служебните си телефони по отношение на идното гласоподаване на законопроекта за въвеждане на зелен документ за достъп до работното място, оповестява в. " Адевърул ", като се базира на депутата от НЛП Габриел Аврамеску, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Получих през вчерашния ден (в сряда) заплашително обръщение по мой адрес и по адрес на моето семейство. " Внимавай по какъв начин гласуваш за зеления документ. Ще запалителен теб и фамилията ти. Ако този документ мине, всяко деяние е целесъобразно, ние сме в законна защита ", описа Габриел Аврамеску какво е пишело в есемеса. Той уточни, че това обръщение е било получено и от други членове на НЛП. Народните представители ще сезират съответните органи.

Въпреки заканите, депутатът уточни, че позицията му е изцяло ясна и че той изрично поддържа нуждата от въвеждане на зеления документ.

Законопроектът за зелен документ за достъп до работното място се разисква в парламентарните комисии на Камарата на депутатите. Нормативният акт бе отритнат от Сената, само че долната камара на Народното събрание има решаващия глас в този случай. Очаква се гласуването да се състои идната седмица.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР