Редица британски политици побързаха да пожелаят пълно възстановяване на крал

...
Редица британски политици побързаха да пожелаят пълно възстановяване на крал
Коментари Харесай

Политици с изказвания след диагнозата на крал Чарлз III: Всички стискаме палци, бързо оздравяване на краля!

Редица английски политици побързаха да пожелаят цялостно възобновяване на крал Чарлз III, откакто стана ясно, че е диагностициран с рак.

„ Пожелавам на негово величество краля бързо и цялостно възобновяване. Нямам подозрение, че напълно скоро той ще бъде назад на работа и в цялостно здраве “, напиша английският министър председател Риши Сунак в Х (бившият Туитър).

Лидерът на лейбъристите сър Киър Стармър пожела на Чарлз „ всичко най-хубаво “. „ Нямам самообладание да го видя още веднъж в цялостно здраве “, сподели още той.

Първият министър на Шотландия също пожела бързо излекуване на краля. „ Мислите ми са с него, кралицата и членовете на кралското семейство в този стеснителен миг “, сподели той.

Първият министър на Уелс Марк Дрейкфорд съобщи, че е тъжен от новината. „ Присъединявам се към всички хора в Уелс, които загатват краля и фамилията му в молитвите си довечера “, сподели той.

Мишел О’Нийл, първият министър на Северна Ирландия, също пожела бързо възобновяване на краля.

Бивши министър председатели на Англия също пожелаха бързо възобновяване на монарха. „ Цялата страна ще ви стиска палци “, написа Борис Джонсън в Х.

Кметът на Лондон Садик Хан също пожела бързо възобновяване на крал Чарлз.

Отвъд Океана също показаха поддръжка за английския крал. „ Да, обезпокоен съм за крал Чарлз “, съобщи Джо Байдън в отговор на репортерски въпроси. „ Току що чух за неговата диагноза, уповавам се скоро да се чуем и да можем да приказваме “, добави той.

Пожелания имаше и от Доналд Тръмп. „ Кралят е необикновен човек, с който имах удоволствието да се срещнем по време на мандата ми като президент. Всички се молим за неговото бързо и цялостно възобновяване “, написа той в обществените мрежи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР