реди заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ лидерът на партиятакоментира,

...
реди заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ лидерът на партиятакоментира,
Коментари Харесай

„Меси или Бойко е по-богатият футболист“ и още от Фейсбук

реди съвещанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ водачът на партиятакоментира, че по-добър министър председател от него няма, само че политическият хайлайф не е узрял да го одобри. Борисов направи параленост на политическата си фигура с тази на футболистаЛионел Меси в спорта.

" ГЕРБ има два разновидността -премиер си имаме, мисля че към момента в ГЕРБ по-добър от мен няма.Само че такова държавно управление на малцинството едва ли е най-хубавото за непоклатимост сега. По-скоро още не е узрял политическия хайлайф...и Меси е на 31 година, само че като влезе, вкара първия гол.България си има Меси в това отношение, и това съм аз. ", сподели водачът на ГЕРБ.

След изявлението му заваляха смешки и подмянатия в обществените мрежи, кое от кое по-оригинални изабавни.

Ето някои от духовитите постове:

" Месия е желал да каже индивидът, но то като си чел единствено Винету, няма по какъв начин да не стават неточности ", написа Алекс Градишки.

" Предполагам и Меси има къща в Барселона, тъй че съм склонен ", отговори му различен консуматор.

" Не знаех, че Меси игра е във " Витоша Бистрица "

__________________________________________________

" Lionel Messi от AliExpress.

Политологът Антони Герасимов също не остана безразличен:

" Испанският съд през 2016г.: Лионел Меси, приет сте за отговорен за укриване на налози. Имате ли да кажете нещо по въпроса?

Журналистът Миролюба Бенатова написа в профила си:

" Ако нямах фейсбук, щях да пропусна за съществуването на българския Меси. Хората, които не гледат тв и не влизат тук, не знаят къде живеят в действителност. България - дребната Аржентина. "

" Щом Баце е българският Меси, Златните топки у Кремиковци ли ги претопи на кюлчета? ", написа политологът Марая Цветкова.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР