реди да принц Хари и Меган Маркъл публично да разкрият

...
реди да принц Хари и Меган Маркъл публично да разкрият
Коментари Харесай

Ето кой разкри връзката между принц Хари и Меган Маркъл

реди да принц Хари и Меган Маркъл обществено да разкрият връзката си, те са правили всичко допустимо, с цел да я запазят в загадка колкото се може по-дълго.

В новата книга за фамилията „ Да намериш независимост “ е написано, че първоначално не са излизали на открито дружно, поръчвали са си храна за у дома, а за връзката им се е знаело единствено от роднините и най-близките им другари.

На 31 октомври 2016 година тайната им връзка бива разкрита.

„ Говори се, че вестник „ Sunday Express “ е платил на чиновник на принцеса Юджини за тази информация “, споделят създателите на книгата Омид Скоби и Каролин Дюранд.

Това разстройва освен младата двойка, само че и принцеса Юджини, която е доста близка с братовчед си. В тийнейджърските си години те са се промъквали дружно в питейни заведения без да виждат останалите кои са те. Принцеса Юджини постоянно е пособия на братовчед си в намирането на нова другарка.

По думите на Скоби и Дюранд принц Хари постоянно се допитва до нея, когато има потребност от съвет. Поради тази причина принцеса Юджини се е почувствала като изменник, когато схваща, че е обсъждала връзката му с Меган Маркъл не пред който би трябвало.

Вижте повече във видеото на във.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР