Reddit, известната социална медийна платформа, която се слави с разнообразните

...
Reddit, известната социална медийна платформа, която се слави с разнообразните
Коментари Харесай

Reddit инвестира в Биткойн и Етериум според нов доклад

Reddit, известната обществена медийна платформа, която се слави с разнообразните си конгреси и наличие, ориентирано към общността, неотдавна притегли вниманието към стратегическия си ход в региона на криптовалутите, както бе разкрито в подадената от нея S-1 декларация.

“ “, съобщи Reddit в подаденото на 22 февруари заявление за първично обществено предложение до Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати.

Забележително е, че компанията е насочила част от непотребните си парични запаси към Биткойн ( BTC ) и Етериум ( ETH ), като в същото време е навлязла в бранша на блокчейн технологията като част от цялостната си тактика за поощряване на нововъведенията и поддържане на конкурентно преимущество в цифровия пейзаж.

Това решение идва на фона на подготовката на Reddit за идното първично обществено предложение (IPO), чиято цел е да даде опция на нейната потребителска база да взе участие директно в бъдещата траектория на напредък на компанията.

Като реформаторски ход Reddit разкри проектите си да разшири опцията за закупуване на акции непосредствено до най-ангажираните си консуматори, в това число определени модератори. Макар че тази самодейност може да докара до нараснала волатилност на пазарните цени на елементарните акции клас А, тя акцентира непоколебимата отдаденост на компанията на нейните правила, учредени на общността.

Инвестицията на Reddit в Биткойн и Етериум значи стратегическо утвърждение на бъдещите вероятности на цифровите валути. Чрез доближаването с криптовалутите и изследването на блокчейн технологията Reddit се нарежда стратегически на кръстопътя на обществените медии и процъфтяващата цифрова стопанска система.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР