Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 25 февруари. Образно

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 25 февруари. Образно
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 25 февруари

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 25 февруари.

Образно казано ние се надбягваме с вируса и ще забележим кой ще финишира пръв. На фона на обстановката в страната сме извънредно неприятно сюрпризирани от компанията, която трябваше да достави имунизацията създадена в Оксфорд. Това съобщи на постоянен брифинг за разпространяването на ковид здравният министър проф. Костадин Ангелов.

Европейска комисия да бъде строга към производителите, в случай че би трябвало и да ги съди, прикани министър председателят Бойко Борисов. " Ние съответно плащахме, на часа, солидарно, каквото Европейска комисия ни каже. А в този момент фирмите се мотаят ". Така министър председателят Бойко Борисов разяснява тематиката със забавените доставки на ваксини. Той е на ревизия в региона на Панагюрище, дружно с вицепремиера Екатерина Захариева.

От средата на годината ще ни известяват с SMS, в случай че се намираме покрай естествено злополучие, терористичен акт или друга изключителна обстановка. Това плануват промени в Закона за електронните известия, които депутатите одобриха дефинитивно в сряда, предава 24 часа.

Нямам информация дали има отговор на писмото на здравния министър до Астра Зенека сподели по бТВ вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Оборотът на куриерските компании в България през 2020 година към този момент е надхвърлил половин милиард лв.. Това демонстрират сметките въз основа на данните за оборотите в бранша на услугите, оповестени от Национален статистически институт в четвъртък, и данните от годишния отчет на Комисията за контролиране на известията, написа 24 часа.
БОРИСОВ съдебна експертиза СПРАВЯЛ НАЙ-ДОБРЕ С КРИЗАТА. ВЯРНО ЛИ Е? ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ МАТЕРИАЛ НА СЛЕДНИЯ ЛИНК: HTTPS://WWW.ACTUALNO.COM/VIEWPOINT/BORISOV-SE-SPRAVJAL-NAJ-DOBRE-S-KRIZATA-VJARNO-LI-E-NEWS_1563545.HTML © ACTUALNO.COM
При всяко свое появяване във Facebook, в села и фабрики Бойко Борисов продължава да твърди, че ръководи рецесията с пандемията по най-хубавия метод. Последният подобен образец е от хасковското село Малево, където дружно със здравния министър Костадин Ангелов министър председателят дойде с един мобилен пункт за имунизации.

Докато имунизациите набират скорост по целия свят, концепцията за „ имунизационен паспорт ” придобива все по-голяма известност измежду държавните управления и промишленостите, търсещи излаз от блокирането, полицейския час и възбраните за пътешестване.

Той назовава себе си „ Човекът без име “ или „ No name “, с чийто псевдоним набра известност преди съвсем десетилетие. Той е авангарден художник, който крие лицето и самоличността си, тъй като по думите му те не са значими.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР