Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 19 януари. Почти

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 19 януари. Почти
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 19 януари

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 19 януари.

Почти всяка пета позитивна проба за ковид у нас е съмнителна за новия вариант, който е доста по-заразен (бел.ред. - евентуално става дума за английския вид B117, не бе конкретизирано.

Обществото ни се нуждае от смяна на управническия модел и излекуване на връзките сред жителите и страната.

Пандемията се отрази много тежко върху пазара на труда у нас. Имахме доста огромни пикове и спадове през предходната година, само че стартът на новата година e много стеснителен – имаме рекорден брой от 15 000 нови безработни през първата седмица на януари. Това сподели в изявление за БГНЕС Георги К. Първанов, който е HR-експерт, член на УС на Българска асоциация за ръководство на хора (БАУХ).

Германците, които отхвърлят карантина, откакто са били в допир с COVID-19, ще бъдат арестувани в центрове според новите правила, направени от районните управляващи.

Три обитаеми места с пестициди се оказали недостъпни и остават неизчистени, научи Actualno.com.

Опасен е пътят от Полена към селата Сушица, Брестово и Сухострел. В дефилето " Епрец " над тесния път висят големи скали, някои от тях с тежест над 10 тона, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

В сряда (20 януари) Джо Байдън и брачната половинка му ще влязат в Белия дом, изтривайки следите от наличието на Доналд Тръмп там. Масите ще бъдат изчистени, стаите подредени, помощниците на президента ще бъдат сменени от нов екип.

Бюджетът е на София е реален и под напрежение, стратегически цели и планове отличават бюджета. Три са главните цели, които съм заложила и в моята стратегия, която беше подкрепена от жителите. Първата цел са стратегическите и инфраструктурни планове и работата в кварталите. Около 140 млн. лв. са заложени за тези цели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР