Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 12 юни. Даниел

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 12 юни. Даниел
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 12 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 12 юни.

Даниел Митов звучи като юрист на господин Пеевски и господин Божков “. Toва разгласи служебният министър на стопанската система Кирил Петков в утринния блок на БиТиВи за глобите по закона „ Магнитски “ и за изказванията на заместник-председателят на ГЕРБ, че служебното държавно управление удря бизнеса със своите дейности.

За следващ ден опровергаваме откровена неистина на служебното държавно управление, трансформирало се в избирателен щаб на кандидат-президента Румен Радев. Допреди няколко дни язовир " Пазар дере " не е бил " локва ". Това съобщи някогашният министър на стопанската система Лъчезар Борисов от ГЕРБ.

Секретарят на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов е сниман по какъв начин прибира плик с незнайно наличие, донесен от някогашния митничарски началник Петко Петков. Записът, на който се вижда по какъв начин двамата се срещат в столично заведение, бе оповестен от уеб страницата " Афера ".

Сериозен скандал се развихри в Столичния общински съвет, откакто ръководещото болшинство на ГЕРБ и " Обединени патриоти " в Столичния общински съвет ограничи представителите на " Демократична България " в две общински комисии – по превоз и за връзки с гражданското общество.

Засега няма данните, че факторите ще се трансформират и за интервала на летните отпуски цените на горивата ще бъдат релативно постоянни. Това сподели енергийният специалист Христо Казанджиев пред Нова телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР