Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 7

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 7
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 7 юни

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 7 юни.

Изключително обезпокоително и унизително е да получаваме информация извън за съществуването на съществени корупционни практики, против които способените органи на държавната власт явно не са подхванали нищо дейно досега. Това сподели служебният министър председател Стефан Янев в понеделник по време на съвещанието на Съвета по сигурността към Министерския съвет.

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов няма да се кандидатира за народен представител в идващото Народно заседание. Това разгласи самият той във Фейсбук.

Месец преди изключителните парламентарни избори „ Барометър България “ организира телефонно изследване на електоралните настройки на българските гласоподаватели.

Необходимостта от Национална детска болница е безспорна и с все по-належаща. Преди година някогашният министър председател Бойко Борисов разгласи, че е решено остарялата постройка, за която се планираше да бъде детска болница, да бъде съборена. Месец по-рано жители желаеха и оставката на някогашния министър на опазването на здравето Кирил Ананиев.

Пореден теоретичен труд на кожния лекар проф. доктор Георги Чернев, освен това в съавторство с американски академик, излезе в профилирано задгранично списание.

„ Моята цел от тези смени е да се завиши контролът, тъй като заварих безгрижно безхаберие във всички структури на системата. “ Това съобщи пред БНР министърът на земеделието проф. Христо Бозуков.

" Не съм осведомен с детайлите по случая в болница " Лозенец ", тъй като до преди няколко дни нямаше никаква информация. Проф. Любомир Спасов (бел. ред. - досегашният началник на лечебното заведение) беше мой студент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР