Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 2 август

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 2 август.
СВИНЕВЪДИ ИСКАТ ОБЯВЯВАНЕ НА БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА, БЛИЗО ПОЛОВИН МИЛИОН ПРАСЕТА СА УБИТИ
Индустриални свиневъди приканиха за оповестяване на бедствено състояние на територията на цялата страна поради разпространяването на заболяването африканска чума по свинете, съобщи кореспондент на БГНЕС.
ГДБОП НИКОГА НЕ Е ПОЛЗВАЛ УСЛУГИТЕ НА TAD GROUP, ТВЪРДИ КОМИСАР СПИРИДОНОВ
Според мен не е невиждана обстановката с разпространяването на доказателства от страна на прокуратурата по делото с TAD Group. Това, което беше изнесено от прокуратурата, в последна сметка е резултат от дългогодишната работа на чиновниците на ГДБОП. Това съобщи шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов в ефира на " Тази заран " по bTV.
АФЕРАТА С Национална агенция за приходите: КРИСТИЯН БОЙКОВ МОЖЕ БИ ЩЕ СТАНЕ СВИДЕТЕЛ НА ОБВИНЕНИЕТО
Кристиян Бойков, апетитен за причинител на хакерската офанзива против Национална агенция за приходите, може да стане очевидец на обвиняването. Новината заяви за Нова телевизия шефът на антимафиотите основен комисар Ивайло Спиридонов.

След пробивите в системата на Национална агенция за приходите и приключването на голям брой персонални данни, здравните управляващи възнамеряват да забранят на лекарите да слушат музика, да гледат филми и да употребяват флашки на служебните компютри в лечебните заведения и в извънболничната помощ. От Столичната здравна ревизия към този момент са изпратили писмо с ограничения, които би трябвало незабавно да бъдат подхванати от лечебните заведения, оповестява " Дарик ", като се базира на здравното министерство.

ЕДНА ОТ СПИРАЧКИТЕ СРЕЩУ УНИЩОЖИТЕЛНА ЗА ЗЕМЯТА ВОЙНА ВЕЧЕ Я НЯМА
Един от най-важните за световния мир контракти, касаещи оръжейния бранш - Договорът за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват (ДРСМО), отиде публично в историята през днешния ден, 2 август.

Премиерът Бойко Борисов и земеделският министър Десислава Танева дават отговор повече от час на питанията на над 30 кметове от района на Пазарджик, животновъди и хора, гледащи свине в дворовете си.

СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА ЛЕЖИ ВЪРХУ БОМБА ОТ 246 ТРИЛИОНА ДОЛАРА ДЪЛГОВЕ
Световният дълг доближи 246 трилиона $. Това е безспорен връх, над три пъти повече от световния Брутният вътрешен продукт - цената на всички артикули и услуги на планетата. Икономистите предизвестяват: когато многотрилионната бомба, заложена под международната стопанска система, избухне, рецесията ще бъде по-лоша, в сравнение с през 2008 година
ПРОКУРАТУРАТА ИЗГЛЕЖДА ПОГАЗИ ЕВРОПЕЙСКА ДИРЕКТИВА Пожарна охрана СЛУЧАЯ " TAD GROUP "
С оповестените файлове, фотоси и скрийншотове Специализираната прокуратура дефинитивно погази Директива 2016/343 на Европейския парламент и Европейския съвет. Тя касае " укрепването на някои аспекти на презумпцията за невиновност и на правото на лицата да участват на правосъдния развой в наказателното произвеждане ".
ГРАДЪТ, КОЙТО УНИЩОЖИ ЗА ДЕН ЕДИНСТВЕНИЯ СИ ИЗТОЧНИК НА МЕСО (СНИМКИ)
Прекарвам последните дни от лятната си отмора в град Априлци. Намирам се на последния етаж на вила, разположенa на високо в квартал Острец. Навън е тежко горещо, зелено и необикновено безшумно. Събуждам се внезапно от вик, пробождащ тишината на юлската заран. След малко още един. И още един.
ПОЛИЦИЯ ОБЕЗОПАСЯВА МОСКВА
Московската полиция изиска от съветската Първа футболна лига нещо невиждано – да промени календара на мачовете и реалокира оживеното столично дерби сред тимовете на „ Спартак “ и „ Динамо “ на друга дата, вместо на трети август (събота), когато би трябвало да се играе мачът. Това написа съветското издание " Коммерсант ", представено от организация " Фокус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР