Редакционният екип на Actualno.com представя най-важните новини за изминалия ден,

...
Редакционният екип на Actualno.com представя най-важните новини за изминалия ден,
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 25 март

Редакционният екип на Actualno.com показва най-важните вести за миналия ден, 25 март.
ЗАРАДИ ТРИМА ЛИПСВАЩИ БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ Екологичен потенциал ЩЕ ГЛЕДА СЕГА СПОРНИЯ ПАКЕТ " МОБИЛНОСТ "
Спорният пакет „ Мобилност “, който провокира остра реакция измежду българският транспортен отрасъл, ще бъде прегледан от Екологичен потенциал в сряда (27 март). Това взеха решение евродепутатите със напълно дребна разлика, като в интерес на решението гласоподаваха 156 депутати, а срещу бяха 154.По информация на bTV, трима български евродепутати не са били в пленарна зала сега на вота – един от ЕНП, един от либералите и третият – от консерваторите. Проверка на Actualno.com сподели кои тъкмо са изчезналите - Неджми Али от Движение за права и свободи, Светослав Малинов от ДСБ и Николай Бареков.
И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА АНТИКОРУПЦИОННАТА КОМИСИЯ С ЕВТИНИ АПАРТАМЕНТИ?
Председателят на така наречен Антикорупционна комисия (КПКОНПИ) и апетитен за претендент за нов основен прокурор Пламен Георгиев също си е купил евтини жилища. Това твърди в свое следствие уеб сайтът Frognews.
ПРОУЧВАНЕ: БЪЛГАРИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПАТРИОТИЗМА ПРЕД ГЛОБАЛИЗМА, ТАКА Е И Пожарна охрана СВЕТА
Мнозинство от 81% от пълнолетните български жители считат, че националните ползи на страната са преди всичко. Едва 9% от интервюираните считат, че глобализацията е по-важна. Останалите нямат мнение.
НОВИ ГЕРОИ, МАКАР И ПО-ВТОРОСТЕПЕННИ, ЛЪСНАХА В АПАРТАМЕНТГЕЙТ
Нови имена от политическия и управнически хайлайф, свързани с " Апартаментгейт ", излязоха на бял свят. Става въпрос за хора, които са си купили жилища от строителната компания „ Артекс “ на цени много по-ниски от пазарните, твърди уеб сайтът за проверяваща публицистика " Биволъ ".
ОФИЦИАЛНО: БРИТАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО УТВЪРДИ ИСКАНЕТО ЗА ОТЛАГАНЕ НА BREXIT
Британското държавно управление е внесло в Народното събрание през днешния ден документ, който утвърждава отлагането на датата на Brexit. Това съобщи публично министър-председателят на страната Тереза Мей. Първоначално раздялата трябваше да се състои на 29 март тази година. Миналата седмица Мей помоли Европейския съюз да отсрочи Brexit за 30 юни.
НАД 5 МЛН. ДУШИ ПОИСКАХА С ПЕТИЦИЯ ОТМЯНА НА BREXIT
Петицията с искане за анулация на Brexit и запазването на участието на Обединеното кралство в Европейския съюз късно в неделя надвиши 5 милиона събрани подписи. Тази петиция получи най-широка поддръжка от всички допитвания, оповестени в миналото на уеб страницата на английския парламент, съобщи TACC, представена от организация " Фокус ".
МИТРОПОЛИТ ЗА 91 ПСАЛМ НА СГРАДАТА С АПАРТАМЕНТА НА ЦВЕТАНОВ: ЗВУЧИ МИ ДОСТА ОКУЛТИЧНО
Звучи ми много окултично. В последна сметка православната черква има процедура на освещаване на нов дом, тъй че едно просто вграждане на надпис го обезсмисля. Бих споделил, че това по-скоро е един маркетингов способ.
ТУРСКИ ВОЕННИ САМОЛЕТИ ЕДВА НЕ съдебна експертиза БЛЪСНАХА В ХЕЛИКОПТЕРА НА ЦИПРАС
Турски военни самолети са принудили хеликоптера, с който е пътувал гръцкият министър председател Алексис Ципрас, да лети ниско и да прави маневри, с цел да се избегне случай, до момента в който не са се намесили гръцките военни самолети.
ГОЛАНСКИТЕ ВЪЗВИШЕНИЯ - БОРБА ЗА ПЕТРОЛ И ОЩЕ НЕЩО
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи че Анкара ще предложи въпросът с Голанските възвишения да бъде разискван в Организация на обединените нации, съобщи МИА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР