Редакторът-ветеран на NPR Ури Берлинър, който излежава петдневно отстраняване за

...
Редакторът-ветеран на NPR Ури Берлинър, който излежава петдневно отстраняване за
Коментари Харесай

Отстраненият информатор на NPR обвинява главния изпълнителен директор Катрин Махер като „противоположност“ на „това, което представлява Америка“

Редакторът-ветеран на NPR Ури Берлинър, който излежава петдневно премахване за това, че е изобличил либералите пристрастия в организацията, не счита, че изпадналият в усложнение основен изпълнителен шеф Катрин Махер е подобаваща за поста.

Берлинър сложи новооткрития прожектор на NPR предходната седмица с остро изявление на работодателя си, което разказва в детайли „ неналичието на многообразие от гледни точки “ в организацията, оповестено в Free Press. Той беше отхвърлен за една седмица без възнаграждение за това, че издаде сигнал, само че критици на NPR, в това число старши помощник от Manhattan Institute Кристофър Руфо, изровиха известия в обществените медии, оповестени от Махер, преди да ръководи NPR. Посланията се преглеждат от критиците като доказателство, че демократичните пристрастия идват от горната страна надолу и Берлинър наподобява е склонен.

„ В момента търсим водач, който ще сплоти и ще събере повече хора в шатрата и ще има по-широка вероятност з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР