Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]В момента районните инспекции са се свили

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgВ момента районните инспекции са се свили
Коментари Харесай

Бивш министър на околната среда: Грешката на Нено Димов е, че не си отваря очите на четири

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

В момента районните инспекции са се свили в миша дупка - те не знаят на кой господ да служат. Дали на локалните олигарси, дали на политическите си началници. Така че те би трябвало да имат доста мощен тил, с цел да спрат водата на някакво произвеждане, а те нямат тази мощ. Така че на Нено Димов това му е минуса - че не си отваря очите на четири. Той има ползи да пази околната среда, а останалите министри имат интерес да употребяват околната среда. Това разяснява някогашният министър по околната среда и водите Валентин Василев в предаването " Лице в лице " по бТВ.

Във водния бранш царува огромен безпорядък. При състояние, че хората в България понижават, производствата също, водата би трябвало да стига за всички. Щом не е по този начин, значи има огромен проблем, уточни той.

Голяма част от водата се краде. Друга част изтича поради остарели тръби и повреди. Някаква част от водата не се заплаща от избрани консуматори, разяснява Василев. 

Всяко държавно управление би трябвало да си реши какви са му целите. Финансовите благоприятни условия на страната са такива, каквито са. Затова би трябвало да се реши какво да се прави с тези пари - самолети ли ще се купуват, питейна вода ли ще се обезпечава на хората, автомагистрали ли ще се строят, коминтира той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР