Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър бТВЗа изминалото денонощие имаме 24 нови

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър бТВЗа изминалото денонощие имаме 24 нови
Коментари Харесай

Д-р Кунчев: 24 са новозаразените в страната, а излекуваните са 34

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър бТВ

За миналото денонощие имаме 24 нови случая, от които 10 са в лечебни заведения. Общата численост досега е 2259 души. 16 от новите случаи са в София, Яммбол - 4, Сливен - 2, Кюстендил - 1, Пазарджик - 1.

Това заяви тази заран националният здравен контрольор доктор Ангел Кунчев.

Към момента в лечебни заведения на лекуване се намират 299 пациенти, като 36 от тях са интубирани. 

Заразените за вчерашния ден са 11 дами и 13 мъже.

Децата до 18 година общо са 133 или 5,8% от всички. 

При медицинския личен състав броя е 242, като за през вчерашния ден има два нови случая - доктор от София и здравна сестра в Ямбол. 

Броят на излекуваните доближи 646 или 28,6% от всички инфектирани, като новите за през вчерашния ден са 34 случая. Средната им възраст е 47,9 години.

Починалите за деня са двама. Мъж на 79 година, който е умрял в София и жена на 93 година, умряла в многопрофилната болница в Лом, тя е от вкъщи за остарели хора в Кула с хронична обструктивна болест на сърцето и хипертония. 

Както и международната наклонност броя на умрелите и тук мъжете са по-засегнати и от всички умряли - 73 са мъже, а 39 са дами. Средната възраст на умрелите е 66,5 година

 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР