Редактор: Виолета Ивановаe-mail: [email protected]Любопитен коментар на резултата от изборите направи

...
Редактор: Виолета Ивановаe-mail: violeta_ivanova_petel.bg@abv.bgЛюбопитен коментар на резултата от изборите направи
Коментари Харесай

Тома Биков: Любопитно ми е как БСП казват, че са победители на изборите, а в същото време искат касирането им

Редактор: Виолета Иванова

e-mail: [email protected]

Любопитен коментар на резултата от изборите направи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването  " Плюс Минус ".

``
реклама

" Струва ми се малко необичайно партията, която е спечелила изборите, да желае касирането им. Защото от Българска социалистическа партия настояват, че са ги спечелили и в идващото изречение споделят: " желаеме анулиране ". На второ място не знам от кое място си вадят извода, че сме спечелили по-малко гласове от предишните избори, тъй като на тях ние имаме 130 общини, а в този момент имаме 140. Имаме с 80 съветници повече. В над 160 общини имаме болшинство в общинските съвети. За мен е техен проблем - когато една партия не може да разграничи успеха от загубата, се държи несъответстващо и не може да вземе решения за идващите избори. Да, те реализираха равнищата, които имаха някъде през 2011 година преди неуспеха на държавното управление на Пламен Орешарски. Може би във вътрешен проект при тях това е триумф на госпожа Нинова, приветствам ги ", сподели той.

" Ние виждаме къде са нашите неточности. В случая с локалните избори нещата са разнообразни, по-сложно се долавят трендове, само че откакто виждаме резултатите на някои места има наклонност за несправяне на кмета с работата или протестен вот срещу него. Не виждме повода в БСП за това, а си вършим нашите разбори и търсим грешките преди всичко в себе си. Като ги чувам излиза, че почтени избори е имало единствено в Русе, Разград, Перник и месттата, където те печелят. Навсякъде другаде очевидно е имало пазаруване на гласове, Българска социалистическа партия по този начин твърди ", добави Биков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР