Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Много лъжи се изговориха в публичното пространство. В НС

Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Много лъжи се изговориха в публичното пространство. В НС ...

Проф. Костадин Ангелов: Кацаров иска да удари мен, както удари проф. Балтов, защото не повиших заплатата на жена муРедактор: Виолета Николаева

e-mail: 

"Много лъжи се изговориха в публичното пространство. В НС сега тече едно закрито заседание, засекретено, за да бъдат показани доказателства за подслушванията. Такива всъщност няма. Идеята е да се прикрият лъжите, изречени от Бойко Рашков.", каза в предаването "Лице в лице" по БТВ предишният здравен министър проф. Костадин Ангелов. 

"Това в момента е добре скалъпена история на министър Кацаров, която цели да ме удари по начина, по който го направи с проф. Балтов. Нека да заведе иск, то ще има много искове във времето, аз също ще заведа такива. 

Над 40 млн лева са вложени в последните години в Александровска болница. Нарастват възнагражденията - от 800 до 1700 лева са средните брутни работни заплати.  

Министър Кацаров изрече една голяма лъжа, свързана с жена му. Тя е уважаван лекар в Александровска болница. Това е един стар спор, който бях забравил. Той настоя да увелича нейната заплата и ми каза че ще имам проблеми, ако не го направя, бях го забравил това. Не съм настоявал нейната заплата да бъде увеличена." 

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg