Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected] лева струва фалшива шофьорска книжка, показа

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg600 лева струва фалшива шофьорска книжка, показа
Коментари Харесай

Журналистическо разследване: 600 лева за фалшива шофьорска книжка от Гошо Кеша

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

600 лв. коства подправена шофьорска брошура, сподели журналистическо следствие на Тина Ивайлова от trafficnews.bg, излъчено в утринния блок на Нова телевизия. В него беше показан индивидът, който създава неистинските документи, прочут като Гошо Кеша.

Авторът на фалшификатите, който е арестуван, е сниман със скрита камера. Той безапелационно изяснява на собствен клиент, че няма да го излъже, тъй като си изкарва с това хляба от години. Той изработвал освен шофьорски книжки, а и други персонални документи. Заедно с това купувал същински документи за идентичност, в това число задгранични паспорти.

Началникът на Пътна полиция-КАТ Алекси Стратиев разяснява в студиото, че пазаруването на подправена шофьорска брошура е изцяло безсмислено, тъй като при всяка инспекция ще стане ясно, че данните в документа са подправени. Много дребна е вероятността да се размине на водач с същинска шофьорска брошура, на която по някакъв метод е заменена фотографията. Той също по този начин разяснява, че има хора без обучение, които търсят сходни имитации.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 уйчо (преди 29 секунди) Рейтинг: 4496 | Одобрение: 751 Тоя заслужава някой с негова брошура да го тресне на тлицата, или детето му! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рек
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР