Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]снимки: ПетелПротестираме срещу всичко! То има

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgснимки: ПетелПротестираме срещу всичко! То има
Коментари Харесай

Връчиха предупреждения на протестиращите пред общината във Варна, може да последват актове

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

фотоси: " Петел "

„ Протестираме против всичко! То има ли нещо в страната, против което не може да се стачкува? “, това обявиха стачкуващите във Варна пред кореспондент на „ Петел “.

„ Аз стачкувам за това, че карат да тъпча детето си с неестествен витамин Д, вместо да мога да го изведа на разходка “, разяснява майка, която беше с дете на ръце по време на митинга. Недоволните жители разясниха, че не се тормозят да се съберат на едно място. Много от тях бяха без маски, очевидно пренебрегвайки последните ограничения по отношение на изключителното състояние поради ковид.



Полицаите на място раздадоха писмени предизвестия на посочените като уредници на митинга. Те можеха да сформират и актове за нормативно нарушаване, само че такива не бяха връчени. „ Можем да ги привикаме след това. До месец след определяне на нарушаването може да бъде формиран акт “, разяснява представител на полицията по време на митинга.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР