Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Остър коментар публикува бившият депутат Велизар

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgОстър коментар публикува бившият депутат Велизар
Коментари Харесай

Велизар Енчев сравни Кdракачанов с Юда: Официално капитулирахме пред македонизма

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Остър коментар разгласява някогашният народен представител Велизар Енчев във връзка решението на държавното управление да поддържа Северна Македония за приемането ѝ в Европейски Съюз. По негово мнение изключително тежка роля в тази ситуация има водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Позорно отстъпваме на македонистите българската история и назоваваме това изменничество " шерване на историята ". По тази патриотична логичност дано Красимир Каракачанов показа терасата на своя суперапартамент със съседите против устното заричане някой ден да му я платят. Каракачанов влезе в историята, както Юда завинаги е там! ", разяснява Велиизар Енчев. Той акцентира също, че България се е огънала под външен напън, пристигнал най-много от Съединени американски щати. 

" Не вдигнахме " червен картон " на Скопие, тъй като Помпео ни предизвести от Охрид да не стопираме македонистите за Европейски Съюз, другояче ще обслужим Русия и Китай. И на другия ден Борисов сервилно сподели в Би Ти Ви, че може да чете сред редовете на казаното от държавния секретар на Съединени американски щати ", написа публицистът във Facebook.

 

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР