Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Един прешлен е счупен, ще се съберат

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgЕдин прешлен е счупен, ще се съберат
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев пред БТВ: Самолетът започна да губи мощност, не се сещам да съм сбъркал, за да започне двигателят да кашля

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Един прешлен е строшен, ще се съберат частите с болтове и планки, съобщи Ивайло Пенчев за БТВ.

Както е известно, неговият дребен аероплан падна при приземяване край Лесново в събота.

Разследването ще откри какво се е случило, дано мине следствието, тогава ще разясня. Ясно е, че е техническа нередовност, въпросът е кой я е предизвикал. Когато има такава нередовност, има всевъзможни хипотези, че този, който го е поддържал е отговорен, че производителят е отговорен, добави Пенчев.

Усетих още първоначално, че има проблем и полетът продължи 3-4 минути. Самолетът стартира да губи мощ, работеше на минимална скорост. Не се сещам да съм сбъркал, с цел да стартира моторът да стартира да кашля по моя виновност. Не се сещам, в случай че съм позволил неточност, ще си нося следствията, сподели още Пенчев.

Пилотирам от 20 години, преди 5 години съм пилотирал и по-малък аероплан, има човек, който ми поддържа самолета, приключи Пенчев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР