Ред е да ви срещнем и с Божидара и Деян

...
Ред е да ви срещнем и с Божидара и Деян
Коментари Харесай

Божидара и Деян от Един за друг: Ние сме майстори на забавлението, играта само затвърди отношенията ни

Ред е да ви срещнем и с Божидара и Деян - една от най-забавните двойки в "Един за различен ". "Мецаните ", както се назоваха те, потвърдиха, че са страховит екип и се обичат в действителност мощно! Разказват ни по какъв начин ги промени присъединяване във формата и какво научиха за любовта си.

***

Участието в предаването промени ли взаимоотношенията ви и в случай че да - по какъв начин?

Тя: Няма по какъв начин една игра да промени връзките ни. Само натрупахме неща, които да ни карат да се усмихваме.

Той: Не считам, че взаимоотношенията ни са се трансформирали след нашето присъединяване. Единствено имаме мемоари, които да обсъждаме, и нови тематики за диалог.

 божидара и деян Личен списък

Кое неподозирано качество за индивида до вас, съумя да ви разкрие формата?

Тя: Смятам, че познавам Дидо сносно и не е имало нещо, с което толкоз да ме изненада. По-скоро се затвърди, че той не се отхвърля и се бори до дъно, макар че знае, че дадената област не е неговата мощ. Беше извънредно подкрепящ през цялата игра, само че и това не е нещо ново за мен.

Той: Познаваме се прекомерно добре и преди да влезем, тъй че не съм разкрил нещо ново и неподозирано в Божидара. По-скоро се затвърди това, което към този момент знам.

 божидара и деян Личен списък

Подскажете изобретателен метод за справяне със обстановката сега.

Тя: Ние сме майстори на заниманието. Тъй като провеждам куизове и върша игри, се предизвиквам с разнообразни загадки, логичен задания и главоблъсканици всеки ден. Така че комбинирам потребното с приятното – правейки игри се развличам и аз самата. Стараем се с Дидо да вършим неща с ръцете си, играем разнообразни разрастващи игри с детето, имаме време да погледаме някой филм, да прочетем книга, а с помощта на интернет – преглеждаме музеи и забележителности на другия завършек на света, въпреки и единствено от дивана.

Той: Добре е човек да се провокира всеки ден да направи нещо ново и разнообразно – да изиграе онлайн игра с другари, да прочете книга, да взе участие в уебинар, да потърси информация по отношение на дадена забележителност или събитие... В никакъв случай да не се оставя на досада и на мира, тъй като по този начин ще бъде залят от отрицателни мисли и страсти. Аз персонално в свободното си време съм се отдал на едно от заниманията си – пиша нова книга.

 божидара и деян Личен списък

Любим откъс от книга/стихотворение или заглавие на филм, който най-добре разказва връзката ви?

Тя: „ Изведнъж наличието му запълва нищото и го трансформира във всичко. “ – Блага Димитрова, „ Лавина “.

Той: „ Любовта е най-мощното от човешките усеща, а другарството е най-благородното и внимателно допълнение към любовта. “

Петте неща, без които една връзка не може?

Тя: Страст, обич, съгласие, взаимни отстъпки и развлечение.

Той: Любов, съгласие, допълнение, взаимни отстъпки и развлечение.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР