Ред Бул ще отбележи своята Гран при №300 в Турция

...
Ред Бул ще отбележи своята Гран при №300 в Турция
Коментари Харесай

Ред Бул ще отбележи юбилейно състезание в Турция

Ред Бул ще означи своята Гран при №300 в Турция този уикенд. Шефът на отбора Кристиан Хорнер означи, че доста неща в тима са се трансформирали, само че духът му остава подобен, какъвто бе и първоначално.

„ Настроението, пристрастеността, музиката – всичко това си е като през първата година на Ред Бул в спорта ", съобщи Хорнер.

„ Мисля, че не ни одобряваха изключително съществено, когато влязохме във Формула 1. Мислеха ни за купонджии – че вършим чудесни празненства, само че не се отнасяме кой знае какъв брой съществено към конкуренциите. Смятам, че през последните 16 сезона демонстрирахме какъв брой съществени сме “, добави още той.

„ Печелихме победи, шампионати, само че запазихме в екипа и занимателния си дух, това ДНК. Желание за живот, да не се страхуваш да вършиш нещата по друг метод. Има толкоз доста моменти… Могат да се упоменат първата победа – в Китай, първият подиум – с DC (Дейвид Култард – б.р.) в Монако. За мен обаче може би най-ярко изпъква спечелването на първата купа – в Абу Даби през 2010 година, против упованията ", съобщи британецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР