Ред Бул са готови да пуснат Макс Верстапен, ако бъдат

...
Ред Бул са готови да пуснат Макс Верстапен, ако бъдат
Коментари Харесай

Кристиан Хорнер получава нова подкрепа от Ред Бул, тъй като Макс Верстапен изпрати откровено съобщение от екипа

Ред Бул са подготвени да пуснат Макс Верстапен, в случай че бъдат принудени да избират сред трикратния международен първенец и боса на тима Кристиан Хорнер.

Това е удивителната панорама от вътрешността на проблематичния тим на Формула 1. Хорнър, брачният партньор на Spice Girl Geri, прекара последните шест седмици в битка за бъдещето си, само че в този момент наподобява, че настроението в централата на Red Bull се е трансформирало в негова изгода.

Хорнър беше упрекнат в неуместно държание към колежка. 50-годишната състезателка беше освободена от следствие на Red Bull за неуместно държание, само че това не е краят на въпроса.

Тя се усеща толкоз огорчена от метода, по който компанията се е отнесла към нея, че в този момент назначи нов юрист и апелира резултата от следствието, осъществено от външен и неутрален KC, чиято идентичност не е оповестена обществено.

Компанията-майка е отстранила дамата, макар че упорства, че не е за покачване на тъжба, а за опасения по отношение на достоверността на показаните от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР