Речта на почетния председател на ДПС Ахмед Доган пред политическия

...
Речта на почетния председател на ДПС Ахмед Доган пред политическия
Коментари Харесай

Политическият отзвук след речта на Доган

Речта на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган пред политическия хайлайф на партията късно нощес отекна в Народното събрание. Коментари провокираха думите му, че на страната е нужен програмен кабинет.

Единствената партия, която все още не разяснява думите на Доган е Движение за права и свободи. Всички останали изричат мнение по две тематики – нужен ли е програмен кабинет и изказванието на почетния ръководител, че в страната няма условия за предварителни избори.
Доган: Трябват ни програмен кабинет и повече държавност в стопанската система Почетният водач на Движение за права и свободи към този момент е бил проектант на такава структура - по времето на Беров
Идеята за Програмен кабинет не се приема добре в депутатските среди.

„ С гласувания в Народното събрание, по доста от тематиките сме достигали консенсус. Друг е въпросът, че Движение за права и свободи имат повече национално-отговорно държание, в сравнение с БСП”, разяснява водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Ахмед Доган даде доста вярна диагноза на болешките на българското общество и неверно лекуване на тези болешки. Предложението – програмно държавно управление, зад което да застанат всички парламентарно показани партии, за нас е невъзможна формула,” съобщи водачът на социалистите Корнелия Нинова.
Илхан Андай: Важно е какво си приказват Доган и Борисов, а не депутатите на Движение за права и свободи Наши гурбетчии, отпътували за Европа, които са обезверени и не са съумели, са лесни за операция по отношение на радикализацията, счита журналистът
Депутатите одобриха на второ четене Закона за вероизповеданията . Текстът, който провокира най-вече разногласия е обвързван с размера на дотацията, която се лимитира до 15 млн. лева В знак на митинг, патриотите напуснаха пленарната зала. Пред постройката на Народното събрание имаше проява на евангелисти, те упорстват да няма рестрикции за вероизповеданията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР