Речта на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ беше доста прецизна

...
Речта на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ беше доста прецизна
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: ДПС се виждат като гръбнак в следващото управление

" Речта на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ беше много прецизна - политически съдържателна, с избрани управнически акценти, със мощна рецензия към ГЕРБ. Разчетох една ясна поръчка, че се виждат в последващо ръководство и то като гръбнак... " Това разяснява пред БНР политологът Цветанка Андреева във връзка първия ден от новата парламентарна сесия.

„ Даваме си сметка, че като че ли обичайна политика стана скучна. Реалният живот се изнесе в Коронавирус зоната. В този подтекст и Народното събрание стана скучна зона. Парламентът изживя целия си мандат в условия на неизбежност, само че управническото болшинство остана релативно устойчиво. Но като че ли този парламент не съумя да сътвори огромните стратегически болшинства за нужните промени. Опозицията се изнесе като център отвън Народното събрание, “ сподели още Цветанка Андреева.

По думите ѝ главната съпротива на ръководещите се вижда в лицето на президента.

" Българска социалистическа партия не можа да начертае опорни точки и не съумя да излезе от клишето. Не можеш да бориш властта с нощни шкафчета, с равнища на язовири, с естествени бедствия. Българска социалистическа партия едва потегля към избори. Така не се печелят избори и не се ръководи... ", разяснява още Андреева.

" ГЕРБ виждат в Коронавирус главния си зложелател ", означи още политологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР