Ребрандирането на компании е нещо често срещано. Същото не можем

...
Ребрандирането на компании е нещо често срещано. Същото не можем
Коментари Харесай

FOX става STAR Channel

Ребрандирането на компании е нещо постоянно срещано. Същото не можем да кажем, че важи с цялостна мощ и за телевизионни канали, само че също се случва.

Така разбираме, че един от добре познатите ни канали FOX ще промени името си и напълно скоро ще се споделя STAR Channel. От The Walt Disney Company България споделят, че с изключение на името, образната еднаквост на канала ще бъде изцяло изменена.

Промяната ще бъде реалност от 1 октомври, като STAR Channel ще е дом на екшън, трагични и комедийни сериали, като измежду тях ще са и добре познатите ни  " Семейство Симпсън ", " Касъл " и " Кости ".

Промяната ще засегне и останалите развлекателни стратегии. Така например  FOX Life ще стане STAR Life, а FOX Crime - STAR Crime . Обещанията са, че и трите стратегии ще запазят позициите си в програмния гид.

STAR Channel ще има динамичен дизайн, който е въодушевен от логото на STAR, само че е допълнен от " прорез " в средата, който цели да сътвори чувство за придвижване и да я трансформира в падаща звезда.

" Това спомага за образуването на изобретателния разказ към образната опаковка на марката, създавайки един характерен дизайн, който " осветява " пътя на феновете към най-доброто развлекателно наличие и истории и към водещите сериали и обичаните излъчвания ", споделят още от компанията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР