Ребрандирането е факт. Facebook официално сменя името си на Meta.

...
Ребрандирането е факт. Facebook официално сменя името си на Meta.
Коментари Харесай

Facebook става Meta. Дали промяната ще е успешна

Ребрандирането е реалност. Фейсбук публично сменя името си на Meta. Марк Зукърбърг разгласи новината онлайн в обществената мрежа. Едноименното приложение ще резервира името Фейсбук, а компанията-собственик ще се споделя Meta.
„ Аз одобрявам класическото обучение, а думата „ Мета ” идва от гръцката дума, означаваща „ след “. За мен това символизира обстоятелството, че постоянно можеш да построиш нещо друго “, сподели Зукърбърг. Според него новата марка ще отразява фокусирането на компанията към метавселената, където човек ще изостави екраните и ще изпита резултата от наличието си във виртуалната действителност.

От компанията оповестиха, че уголемяват обсега си отвън обществените мрежи. Те ще се заемат с развиването на виртуалната действителност. Този ход следва поредност от отрицателни истории за Фейсбук, основани на документи, изтекли от някогашен чиновник. Дали смяната ще се наложи елементарно.

През 2015 година Гугъл преструктурира компанията си, като назова своята фирма-майка Alphabet, само че името не се наложи.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР