Ребел Уилсън твърди, че се е чувствала така, сякаш Саша

...
Ребел Уилсън твърди, че се е чувствала така, сякаш Саша
Коментари Харесай

Ребел Уилсън твърди, че се е чувствала „сексуално тормозена“ от Саша Барън Коен 


Ребел Уилсън твърди, че се е чувствала по този начин, като че ли Саша Барън Коен я е „ тормозил полово “ на снимачната площадка на кино лентата „ Гримсби “ и има вяра, че той „ кара хората да се усещат неловко “.

Австралийската актриса насочи обвиняванията за английската комедийна звезда в записките си Rebel Rising, които бяха пуснати в Съединени американски щати през вчерашния ден.

Представител на Барън Коен разказва нейните изказвания като „ доказуемо погрешни “ в изказване, обещано на осведомителната организация PA.

44-годишната Уилсън взе участие дружно с 52-годишния Барън Коен в шпионската екшън комедия „ Гримсби “ от 2016 година, играейки негова екранна другарка.

Уилсън споделя, че желае да показа хипотетичните си прекарвания, защото „ колкото повече дами приказват за сходни неща, надяваме се, по-малко да се случва “.

Уилсън твърди, че е чувствала, че всякога, когато е говорила с Барън Коен по време на фотосите в Южна Африка, той е споменавал, че желае да отиде гола в идните подиуми, което съгласно нея по никакъв метод не е било „ значително “ за сюжета.

Тя го упреква, че той е желал да наподобява и да се усеща извънредно, като се твърди, че я е предиздвикал да се облече в по-тесни облекла, „ където може да се види допустимо най-вече целулит “.

Уилсън също разказва съответен хипотетичен случай на снимачната площадка, като твърди, че е била „ примамена “ в необзаведена бетонна стая с матрак на пода, като единствените хора в стаята са били Барън Коен „ и неговите другари “.

Уилсън, която споделя, че е била „ уплашена “, твърди, че в близост не е имало режисьор или кино екип и прибавя: „ Моето мнение е, че Саша Барон Коен кара хората да се усещат неловко. “

Представител на Барън Коен сподели: „ Въпреки че оценяваме смисъла на изявлението, тези явно погрешни изказвания са директно противоречащи на обширни подробни доказателства, в това число документи от това време, кино фрагменти и разкази на очевидци от присъстващите преди, по време и след продукцията. “

Съпругата на Барън Коен Айла Фишър също се появява във кино лентата, дружно с Марк Стронг, Пенелопе Круз, Рики Томлинсън и Джони Вегас.

Уилсън споделя, че не е желала да бъде определяна като „ метежник “ по това време, само че показа версия на изказванието си в обществените медии по време на придвижването #MeToo през 2017 година, без да посочва Барън Коен.

Тя също изброява „ прелестните “ срещи със Сет Роген, Джейсън Сигел, Боб Сагет, Бен Стилър, Уил Фаръл, Робин Уилямс и Гари Шандлинг, оповестява vesti.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР