Ребека Лоос се прочу през 2004 г., когато заяви, че

...
Ребека Лоос се прочу през 2004 г., когато заяви, че
Коментари Харесай

След твърденията за афера с Дейвид Бекъм: Какво се случи с Ребека Лоос и къде е тя сега?

Ребека Лоос се прочу през 2004 година, когато съобщи, че е имала спекулация с Дейвид Бекъм, и продаде историята си на пресата.

В нов документален филм на Netflix Виктория Бекъм за първи път приказва за хипотетичната невярност на брачна половинка си, като споделя, че този интервал е бил " най-нещастният, който в миналото съм преживявала " .

Семейство Бекъм постоянно са отричали изказванията за невярност, само че в документалния филм Виктория разказва следствията от изказванията като " най-тежкия интервал " в брака им.

Тук преглеждаме какво се е случило с Лоос след изказванията за невярност - и къде се намира тя в този момент.

Victoria Beckham reveals how time of David's alleged affair with Rebecca Loos was 'most unhappy I have ever been'
— Sky News (@SkyNews) Твърденията
Лоос твърди, че е имала спекулация с Бекъм през 2003 година, до момента в който той е играл за Реал Мадрид, а тя е била негов персонален помощник.

Тя продаде историята си на News Of The World, което специалистът по PR Марк Борковски назова " една от последните огромни истории за целувки и описване ".  " В тези времена неделните вестници събираха милиони погледи и тези заглавия бяха същински моменти за раздумка " , споделя той пред Evening Standard.

В първото си телевизионно изявление след разгласяването на историята Лоос описа за вечерята, на която тя и футболната звезда се сближили.

" Химията сред мен и Дейвид беше толкоз мощна, че всички бяха наясно и хората явно не бяха щастливи, тъй като аз се държах доста непрофесионално, а той е женен мъж " , сподели тя. " Той просто продължаваше да ме гледа и тогава ми просветна какво ме е попитал - и аз в действителност желаех да се върна с него ".

В един от случаите, когато твърди, че са спали дружно, тя споделя, че се е почувствала " употребена ", само че споделя, че се е върнала при него, тъй като " към момента е имало усеща " .

It's nearly 20 years since Rebecca Loos claimed she had an affair with David Beckham and sold her story to the press.

The Beckhams have always denied the affair claims.

Sky News looks at what happened to Rebecca Loos in the wake of the claims - and where she is now
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР