Ребъл Уилсън и Рамона Агрума са сгодени! Актрисата е предложила

...
Ребъл Уилсън и Рамона Агрума са сгодени! Актрисата е предложила
Коментари Харесай

Изненада: Ребъл Уилсън е сгодена!

Ребъл Уилсън и Рамона Агрума са сгодени!

Актрисата е предложила брак на своята обичана, а двете са дружно единствено по-малко от година. 42-годишната Ребъл паднала на едно коляно пред Рамона в Дисниленд, а откакто получила одобрителен отговор побързала да се похвали с новия си статус в Инстаграм. “Казахме ДА!„ Благодаря на @tiffanyandco за зашеметяващия пръстен… и на [главния изпълнителен шеф на Disney] Боб Айгер и невероятния екип на Disneyland @disneyweddings, че направиха тази магична изненада! “- написа тя.
                             

Предложението се състояло пред замъка на Пепеляшка, а от фотосите си проличава, че двете дами са влюбени до уши една в друга. Ребъл и Рамона бяха облечени в идентични розови тениски на райета с надпис “LOVE “.

Годежът идва по-малко от година, откогато австралийката разгласи връзката си обществено през юни 2022 година “Мислех, че диря принц на Дисни… само че може би това, от което в действителност съм имала потребност през цялото това време, беше принцеса на Дисни #loveislove “, написа Ребъл в известието си, с което разгласи обществено своята нова връзка.

 
                             

Това се случи към повече от година след раздялата ѝ с приятеля ѝ Джейкъб Буш. Ребъл беше засечена за първи път с Рамона през януари 2022 година на NFC Championship Game сред Los Angeles Rams и San Francisco 49ers.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР