Реално погледнато това е естественият ход на вирусните инфекции. Коронавирусът

...
Реално погледнато това е естественият ход на вирусните инфекции. Коронавирусът
Коментари Харесай

Кардиолог смята, че вирулентността на коронавируса се понижава

Реално видяно това е естественият ход на вирусните инфекции. Коронавирусът е нещо, с което не сме се срещали, обаче има и положителен миг – в полза на вируса е да става по-малко нападателен, с цел да може да се популяризира. Според мен е по този начин. Това съобщи кардиологът проф. Иво Петров.
Категорично по-малко приети в болница има, сподели Петров пред Нова телевизия, който обаче не се опря на някакви научни данни, ами на „ няколко познати ”, които му споделили, че са положителни за COVID-19, обаче нямали никакви признаци. Но Петров настоя и, че данните и в България, и в интернационален проект показвали нямаляваща вирулентност – още веднъж без откъс на източници на информация. " Надявам се, че заради пониженото равнище на вирулентност ще заболеят по-тежко по-малко хора ", съобщи професорът
Виждам, че физически сътрудници са по-ефикасни – да вземем за пример ултравиолетови лъчи, озонактивни молекули, продължи ученият. Петров сподели, че акцентът е върху кислорода – с цел да убива организмът вируса, той създава негативни кислородни молекули – да вземем за пример озонови, като категорично посочи, че има и различен вид кислородни молекули, които работят. По обаче има съществени научни разногласия и то сред българи – както доста мощна рекомендация от проф. Лъчезар Аврамов, по този начин и изрично отричане от доктор Румен Хичев, който е част от американския държавен щаб за битка с ковид.
Не значи, че не сме защитени, в случай че нямаме антитела. Клетъчният имунитет не е с антитела, акцентира Петров
Клъстерите би трябвало да бъдат ограничавани, само че с по-различни ограничения, предизвести професорът. Той даде образец – вирусът се популяризира и през фините прахови частици, т.е. обеззаразяване може да има и на въздуха. Става въпрос за озонирането на въздуха, изясни Петров и уточни, че България е пионер в тази процедура.
Професор Иво Петров не има вяра да има ваксина, която 100% да ни пази, само че най-вероятно ще има лекарства и повече ваксини, които да ни защищават, само че не напълно.
Професор Петров през днешния ден, 12 юни, е на среща с премиера Бойко Борисов, само че не пожела да разяснява повече защо тъкмо ще е срещата. Но той изрази убеденост, че няма да се стигне до миг, в който лечебните заведения ни да не могат да се оправят с COVID-19.
Още: " Намаление на случаите на ковид, внимание поради евангелисти в Самоков, картината по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР