Реално пари в държавата сме докарвали ние, не само че

...
Реално пари в държавата сме докарвали ние, не само че
Коментари Харесай

Борисов за правителството: Корупционери и схемаджии

Реално пари в страната сме докарвали ние, освен че не сме крали, а сме ги докарвали, и то във времена на рецесии. Ние не дадохме да мръдне страната, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща на актива във Видин.

Започнахме лечебни заведения, благодаря и на кмета, който не се кри, благодари. Мога да приказвам с часове какво сме създали за Видин и региона, посочи водачът на ГЕРБ.

На всеки 20 дни бях по трасетата, а в този момент не съм и ми се реве. Пътят е изкъртен. Една година смяна, чудовищна работа. Оставихме ви парите в сметката, с цел да не могат тези негодници да кажат. Оставих ги да ги построите, с цел да дойда по асфалта. Защо спите, видинчани? Къде ви е Гошо Боеца? Е, тука беше и целуваше знамето на ГЕРБ и ви съобщи. Предател! Ръководител на ГЕРБ ", разяснява Борисов.

Корупционери и схемаджии. Тези хора прибират милиарди, съобщи Борисов за ръководещите.

ГЕРБ били крали 8 милиарда, 8 милиарда в тази зала не могат да се съберат. После от 8 станаха 4, а най-после 2. Но до момента в който говореха за нас, те откраднаха милиардите, уточни той.

Вчера по нито една телевизия не желаят да кажат името на медиатора - компания, която е резервирала потенциал от газ на гръцкия терминал. Сега вместо от евтиния, би трябвало да взимаме от скъпия частен газ. Те са нагли. Да открадне по 100 милиона на месец - това е бяло крадене. Първо започнаха да теглят по половин милиард на седмица. Каква им е схемата? Правят сметка, че кражбата по този начин ги сплотява, че няма да паднат. Но третата година, когато влезем в ръководство, първото нещо, което ще заварим, са падежите на заемите за милиарди, сподели още Борисов.

Новото държавното управление ще би трябвало да връща заемите на тези, които тогава ще са надалеч на островчета. България регистрира най-големия недостиг след Орешарски. Дефицитът в Европейски Съюз понижава, единствено в България пораства, разяснява той.

Преди три дни руснаците стопираха газа, само че ние си имаме газ. Защо? Защото сме диверсифицирани от втория кабинет на Борисов. Причината да нямаме газова рецесия е това, че още 2015 година сме инсталирали най-съвременните и положителните компресори, които разрешават на България да получава и изпраща газ, съобщи от своя страна Делян Добрев.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/675282590118586/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР