Реална реформа е точно това - да бъдат увеличени наказанията

...
Реална реформа е точно това - да бъдат увеличени наказанията
Коментари Харесай

Гешев: Реална правна реформа е да се увеличат наказанията за порнография с деца

" Реална промяна е тъкмо това - да бъдат увеличени наказванията за разпространяване на нецензурен материали, които сега са алегорични и бих споделил - смешни ", съобщи основният прокурор Иван Гешев по отношение на огромната интервенция по противопоставяне на разпространяването на нецензурен материали, за основаването на които са употребявани малолетни лица.

 13 арестувани при акцията против детската порнография, измежду тях водач и ИТ експерт Виж още

Той благодари на прокурорите и следователите, както и на чиновниците на ГДБОП, взели участие в акцията. " Тяхната работа сподели кои са действителните проблеми, а не измислените от политиците в българската правна система и за какво прокуратурата упорства за всеобхватна правна промяна ", съобщи Гешев пред медиите в Националната следствена работа.

" Колегите опазиха нашите деца и демонстрираха, че прокуратурата е постоянна и продължава да работи, макар чувството за абдикация на държавните структури ", заключи основният прокурор.

Освен увеличението на наказванията за разпространяване на порнография с деца, Гешев уточни, че действителната правна промяна включва още и това " да се дерегистрира колата, в случай че се ръководи от пийнал водач или използвал опиати ".

" Реална промяна е, в случай че откажеш кръвен тест за опиати и алкохол, да се смята, както в доста други европейски страни, че ръководят след приложимост на алкохол и опиати, и да носиш не административна, а наказателна отговорност ", добави още основният прокурор и поздрави поотделно всеки от участвалите в разбиването на педофилската мрежа, при която
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР