Realme представи смартфона Realme U1 по време на специално мероприятие

...
Realme представи смартфона Realme U1 по време на специално мероприятие
Коментари Харесай

Realme анонсира смартфона U1 с новия чип Helio P70, 25 МР камера и цена $170

Realme показа смарт телефона Realme U1 по време на особено мероприятие в Индия.

Предната камера на Realme U1 е с резолюция 25 мегапиксела и апертура F/2,0. Използва се фотосензора Sony IMX576, прочут от смарт телефона Oppo F9. Камерата поддържа HDR режима, може да прибавя резултата боке и разпознава 296 идентификационни точки, които дават опция за до 8 милиона разнообразни модификации на автопортретите.



Основната камера е двойна с резолюция 13 МР (F/2,2) и 2 МР (F/2,4). Камерата може да прибавя боке резултата, да разпознава сцената благодарение на изкуствен интелект и поддържа запис на видео при скорост 90 фрагмента в секунда.



Смартфонът е оборудван с 6,3-инчов HD екран с капкообразен разрез и се базира на новата SoC Helio P70. Налични са 3 или 4 GB оперативна памет, 32 или 64 GB флаш-диск и слот за microSD карти памет. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен на задния панел, поддържа се функционалността за различаване на лицето AI Face Unlock. Капацитетът на батерията е 3500 mAh. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1, надградена до ColorOS 5.2.



Продажбите на смарт телефона Realme U1 започват на 5 декември тази година в Amazon India при цена за минималната настройка 11999 рупии или почти $170 . Цената на оптималната настройка е $205 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР