Realme представи Note 50 – това е първия смартфон от

...
Realme представи Note 50 – това е първия смартфон от
Коментари Харесай

Realme представи първия смартфон от серията Note – той е с 90 Hz екран и струва само $65

Realme показа Note 50 – това е първия смарт телефон от серията Note. Той се отличава със скромни механически характерности и принадлежи към категорията на бюджетните устройства. Известно е също, че производителят възнамерява да пусне още две устройства тази серия по-късно през тази година.

Realme Note 50 има 6,74-инчов IPS екран с поддръжка на резолюция 1600 × 720 пиксела (HD+), периодичност на освежаване 90 Hz и оптималната бляскавост от 560 нита. В горната част на екрана на устройството има изрез, в който е ситуирана 5-мегапикселовата предна камера. Основната камера съчетава 13-мегапикселов датчик с спомагателен 0,08-мегапикселов датчик.

Хардуерната основа на смарт телефона е 8-ядрен процесор Unisoc Tiger T612. Той се състои от две Cortex-A75 ядра с периодичност до 1,8 GHz и шест Cortex-A55 ядра с периодичност до 1,8 GHz. Графичният ускорител Mali-G57 дава отговор за графичната обработка. Конфигурацията се добавя от 4 GB RAM памет 64 GB вградена памет за предпазване на данни. Realme Note 50 е оборудван с батерия с потенциал 5000 mAh с поддръжка на 10 W зареждане. Корпусът на смарт телефона е направен в сходство със стандарта IP54, което демонстрира отбрана от прахуляк и влага.

Устройството е снабдено с 3,5 мм жак за слушалки, скенер за пръстови отпечатъци в профил на корпуса, а за безжичните връзки дават отговор Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac и Bluetooth 5.0. Като софтуерна платформа се употребява Android 13 с потребителския интерфейс Realme UI. Смартфонът ще се предлага в черни и сини цветови разновидности на цена от към 65 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР