Realme представи на изложението CES 2024 в Лас Вегас смартфона

...
Realme представи на изложението CES 2024 в Лас Вегас смартфона
Коментари Харесай

Първият смартфон от среден клас с перископна камера беше представен на CES 2024

Realme показа на ревюто CES 2024 в Лас Вегас смарт телефона от междинен клас Realme 12 Pro+, който разполага с перископна камера с тройно нарастване и оптична стабилизация. Съобщава се, че това е първият смарт телефон от междинен клас с такава камера.

Към момента публично са разкрити единствено част от спецификациите на Realme 12 Pro+, основно по отношение на фотографските благоприятни условия на смарт телефона. Съобщава се, че Realme 12 Pro+ е получил перископна камера с телефото обектив и тройно нарастване, основана на 64-мегапикселов 1/2-инчов датчик OmniVision OV64B. Налична е и 50-мегапикселова съществена камера с 1/1,56-инчов датчик Sony IMX890, с бленда f/1,8 и оптична стабилизация, както и с трета камера с широкоъгълна оптика, чиято резолюция евентуално ще бъде 8 мегапиксела.

Все още не е известно и каква е резолюцията на предната камера. Според източници, Realme 12 Pro+ ще разполага с 32-мегапикселова камера за селфита. По данни на компанията смарт телефонът се базира на процесор от междинен клас на Qualcomm. Очаква се този чип да поддържа обработка на изображения благодарение на логаритъма MasterShot, който обезпечава обработка на RAW изображения, която до момента беше налична най-вече единствено за флагманските смарт телефони. Очаква се скоро да бъдат разкрити и останалите спецификации на Realme 12 Pro+.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР