Realme Narzo N55 ще бъде официално представен на 12 април

...
Realme Narzo N55 ще бъде официално представен на 12 април
Коментари Харесай

Потвърдено: Realme Narzo N55 има 64MP основна камера

Realme Narzo N55 ще бъде публично показан на 12 април в 12 ч. (местно време). Скорошен туит, оповестен от компанията, разкри дизайна на предната част на смарт телефона. А в този момент са оголен и дизайна на гърба, както и опциите за зареждане на телефона. Актуализираната информация към този момент демонстрира и детайлности за главната камера на Narzo N55.

Както можете да видите от промоционалното изображение, задната съществена камера на Realme Narzo N55 ще бъде 64MP. Телефонът ще разполага с главен датчик OmniVision OV64B, който ще му разреши да снима по-наситени изображения. Той предлага автофокус и благоприятни условия за нощна снимка, удостоверява Realme.

Няма информация за останалите камери на Realme Narzo N55. По всяка възможност смарт телефонът ще има 2MP датчик за дълбочина. Компанията към момента не е разкрила и каква ще бъде предната камера.

Narzo N55 ще има LCD екран с ноч в центъра. Той ще има така наречен mini-capsule ноч, който беше показан за първи път от Realme C55. Този ноч прилича на Dynamic Island при най-новите модели iPhone.

N55 ще дойде с поддръжка от 33W за бързо зареждане. Скорошно приключване на информация твърди, че ще се предлага в голям брой конфигурации:

4GB RAM + 64GB памет 4GB RAM + 128GB памет 6GB RAM + 128GB памет 8GB RAM + 128 GB памет

Смартфонът ще се предлага в цветовете Prime Blue и Prime Black. Говори се, че цената му ще бъде към 11 000 рупии (около $134). Устройството ще бъде налично на уеб страницата на Realme India и Amazon.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР