Реалитито за трети път ще се пробва да запълни с

...
Реалитито за трети път ще се пробва да запълни с
Коментари Харесай

Ергенът се опитва да провокира с голяма тайна: Сестри ще се борят за сърцето на Алек

Реалитито за трети път ще се опитва да запълни с интриги част от праймтайма на бТВ

Новият сезон на най-гледаното любовно риалити " Ергенът " стартира. Шоуто даде поръчка, че третото издание ще бъде доста по-интересно и съблюдава това заричане още с първия си епизод, който се излъчи нощес.

В първата нощ в имението, ситуирано на гръцкия остров Родос, влязоха част от тазгодишните кандидатки за сърцето на Алек Младенов.

Участничките демонстрираха автентичност в представянето си пред ергена, като една от тях даже се показа като член на екипа на шоуто. Тя влезе в ролята на гримьор в продукцията и след следващото оправяне на макияжа на Алек Младенов, съблече спортните си облекла и се преобрази в рокля, с цел да му се показа публично като една от кандидатките за сърцето му.

Сред дамите, всред които Алек ще избира победителката, има DJ, стюардеса и пожарникар.

Безспорно обаче най-любопитното в първия епизод от новия сезон на шоуто, беше влизането на две сестри. Факт, който те към този момент пазят в загадка от останалите участнички. Профилите им в обществените мрежи обаче ги издадоха пред феновете.

Това са Памела и Габриела Иванови. Двете дами много усърдно прикриват роднинската си връзка, като на влизане се срещнаха и се стараят да стоят на разстояние една от друга.

Във визитката си Памела съобщи, че е извънредно привързана към сестра си и двете са неразделни. Тя призна още, че си споделят всичко, защото за Памела сестра й е изчезналото късче, без което пъзелът на живота й не може да бъде подреден. Габриела също бе показана във визитката й, само че съзнателно лицето й бе прикрито от камерите.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР