Реалити звездата Ваня Джаферович получи смъртни заплахи, след като ожесточено

...
Реалити звездата Ваня Джаферович получи смъртни заплахи, след като ожесточено
Коментари Харесай

Валят смъртни заплахи за Ваня Джаферович! Ето чий гняв си навлече

Реалити звездата Ваня Джаферович получи смъртни закани, откакто яростно защитаваше родината си Хърватия на Мондиал 2018 в мача против Русия, разбра HotArena.

За минути фейсбук профила му прегря от хейтърски мнения и известия, само че най-вече го изненада писмо от учителка от Свищов, която го кълне да почине. Жената се споделя Стефана Митева и е открит русофил. „ Мислех си, че си класен футболист и огромен човек, а ти си бил гнида, безличие. Дай Боже, да не те сполети ориста на избитите в Украйна. Но Господ забавя, само че не не помни и удря върху най-милото “, написа даскалицата, цитира „ Шоу “.

Повод за експлоадирането на госпожата е пост в персоналния профил на някогашния футболист – „ Победа против Русия, би била огромна победа за Хърватска и освен в състезателен аспект. Един режим и една идеология, която мачка народа и нации от памтивека, която не разрешава на индивида да мечтае, не заслужава нищо друго, с изключение на да бъде смачкана и тя сама “. Очакванията за успех на Ваня и родината му се оправдаха.

А за Стефана се разбра, че постоянно насочва обиди и обети в обществената мрежа. Преди четири години засипала с хули жена, която не желала да я одобри в приятелите си във фейсбук. Нейни съграждани настояват, че дамата имала всякакви мозъчни отклонения.

Ваня Джаферович  се отхвърли от треньорския пост и работи по нов план – реалити предаването „ Максимално възмездие “, което ще бъде предопределено за разпространяване в онлайн среда.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР