Реалистичната картина за Шенген е да се работи до края

...
Реалистичната картина за Шенген е да се работи до края
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Реалистичната картина за Шенген е 2025 година

Реалистичната картина за Шенген е да се работи до края на годината за дата, която да бъде през 2025 година Това сподели в аудиокаста на " Фокус " " Това е България " Илхан Кючюк, съпредседател на Алианса на либералите и демократите за Европа.

Това, съгласно него значи през 2024 година да получим дата за 2025 година

" За еврозоната въпросът стои по по-различен метод поради инфлационния аршин главно. Политическата воля е налице, само че и тук България би трябвало да показа ясни проекти по какъв начин си показва присъединението към еврозоната. Това се желае. И в това число и в моите срещи с министъра на финансите, и с други министри на Германия и на други страни, този въпрос се слага доста без заобикалки – дайте проект, който да бъде реален, благонадежден и да покаже опция и политическа воля, съчетана, несъмнено, с доста стопански параметри по какъв начин България си показва влизането в еврозоната ", добави Илхан Кючюк.

По думите му огромният въпрос минава през политическата непоклатимост. Ако няма постоянна среда в България, политическите партии не са в положение да вървят и да гледат в една посока по тези два целта. Вместо това те се карат за регулатори, делба на власт, министерски кресла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР