Реал Сосиедад продължава с неубедителното си представяне в Ла Лига,

...
Реал Сосиедад продължава с неубедителното си представяне в Ла Лига,
Коментари Харесай

Мъките на Реал Сосиедад в Ла Лига се задълбочават

Реал Сосиедад продължава с неубедителното си показване в Ла Лига, откакто загуби с 1:2 семейството си на Хетафе от 29-ия кръг на Ла Лига.

Двубоят стартира с превъзходство на баските. Още в 1-та минута Микел Оярасабала направи доста добър пробив, след което стреля, само че Гуаита показва чудесния си инстикт и избави.

Десет минути по-късно пред Уилиан Жозе се откри отлична опция и той стреля, само че топката се спря в десния дирек на вратата на Гуаита.

Реал Сосиедад поведе в резултата в 24-та минута, когато Игор Субелдия центрира в наказателното поле на Хетафе, където Уилиан Жозе засече топката с глава и я вкара във вратата на Гуаита.

Хетафе бързо можеше да изравни резултата. В 26-та минута пред Анхел се откри отлична опция и той стреля, само че топката мина на сантиметри настрана от левия дирек на вратата на Моя.

Хетафе съумя да изравни резултата в добавеното време на първата част. Дамиан Суарес центрира от корнер в наказателното поле на Реал Сосиедад, където Джене Даконам надскочи всички и с глава вкара топката във вратата на Моя.

Хетафе реализира цялостен поврат в 51-та минута, когато Диедю подаде към Анхел, който с удар от дъгата на наказателното поле на Реал Сосиедад вкара топката в горния ляв ъгъл на вратата на Моя.

Амар Диедю насочи доста прекрасен удар в 57-та минута, само че топката мина настрана от десния дирек на вратата на Моя.

Мигел Анхел Моя отрази удара на Франсиско Портийо в 66-та минута.

Моя направи ново доста положително избавяне в добавеното време на срещата, когато отрази удара на Уго Дуро Пералес.

Хетафе се изкачи на девето място във краткотрайното класиране с актив от 39 точки, до момента в който Реал Сосиедад е четиринадесети с 33 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР