Реал Мадрид започна защитата на титлата си в Испания с

...
Реал Мадрид започна защитата на титлата си в Испания с
Коментари Харесай

Реал Мадрид стартира защитата на титлата си в Испания с победа над новак

Реал Мадрид стартира отбраната на купата си в Испания с победа с 2:1 над новаците Алмерия в откриващия уикенд на сезона в Ла Лига в неделя.

Ларги Рамазани даде ранна преднина на Алмерия, единствено с цел да може Лукас Васкес да изравни за Реал малко след приключването на полувремето за 1:1.

След това Давид Алаба се появи от аварийна пейка, с цел да извърши директен свободен удар 15 минути преди края и да подари трите точки на тима на Карло Анчелоти.

Реал Мадрид остава непобеден в първия мач от сезона в Ла Лига към този момент 14 следващи години. За последно Белият балет стартира шампионата на Испания с проваляне през сезон 2008/09. Тогава отборът загуби от Депортиво (1:2).

" Започнахме неприятно мача. Липсваше ни свежестта да играем бързо в офанзива. Противникът беше доста затворен. Отправяхме удари към вратата, само че беше мъчно да отбележим. През второто полувреме домакините се измориха, контролирахме повече дуела и имахме повече положения ", показа след срещата треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР