Реал (Мадрид) започна 2022 г. с грешна стъпка и загуби

...
Реал (Мадрид) започна 2022 г. с грешна стъпка и загуби
Коментари Харесай

"Реал" допусна неочаквана загуба в първия си мач за годината

Реал " (Мадрид) стартира 2022 година с неверна стъпка и загуби гостуването си на " Хетафе " с 0:1. Лидерът в Ла Лига прекъсна серия от 11 следващи срещи без проваляне, като се намираше в отлична форма. Загубата е едвам втора за отбора на Карло Анчелоти от началото на сезона.

Единственият гол в районния конфликт вкара Енес Юнал, който се разписа в 9-ата минута.

Победата е втора поредна за " Хетафе ", а отборът към този момент е в серия от шест следващи срещи без загуба. Това му разреши да се изкачи до 16-ото място в Ла Лига с 18 точки.

Освен това " Хетафе " печели против " Реал " на своя стадион за пръв път от 2012 година

Мадридчани въпреки всичко остават отпред в таблицата с 46 точки, с осем повече от " Севиля ", който обаче има два мача по-малко.

Груба неточност на отбраната на " Реал " в деветата минута разреши на Юнал да открие резултата. В началните минути гостите играха нерешително, а " Хетафе " действаше доста по-добре. След 20-ата минута " Реал " се засилва и изключително след почивката доминираше тотално.

Вратарят на " Хетафе " Давид Сориа обаче направи отлични спасявания при удари на Каземиро, Бензема и Иско. Лука Модрич удари греда още през първата част.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР