Реал Мадрид загуби първия мач от полуфинала за Купата на

...
Реал Мадрид загуби първия мач от полуфинала за Купата на
Коментари Харесай

Футболистите на Реал Мадрид се бунтуват срещу Анчелоти

Реал Мадрид загуби първия мач от полуфинала за Купата на Испания против Барселона (0:1). След мача треньорът на Реал Карло Анчелоти съобщи, че успеха на Барселона не е заслужена, а медиите оповестиха, че италианецът малко по малко губи поддръжката на играчите си.

„ Отношенията сред Анчелоти, клуба и играчите се трансформираха. Броят на водачите на Реал, които упорстват за неговото овакантяване на клуба, се усилва и броят на играчите, които са недоволни от италианския треньор, се усилва “, написа журналистът Алфредо Мантия.
 
Твърди се, че спорът сред Анчелоти и президента Флорентино Перес е почнал след равенството в Примера с Атлетико (1:1). Перес упрекна Анчелоти за равенството, защото остави няколко от главните футболист на аварийна пейка.

„ Всичко това се отразява на тима всеки ден. Няколко играчи желаят да се възползват от тази неустойчивост и да изберат по-добро решение за себе си. Ето за какво Анчелоти е подслушван от президента Перес от ден на ден и повече. "

Италианският треньор има предложение да поеме бразилския народен тим, само че той сподели, че може да вземе решение едвам след края на сезона.

„ Анчелоти е афектиран, тъй като счита, че Реал се надява да избере Бразилия. Боли го ", добавя Мантия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР